Cara Order Produk Shaklee

Cara Order Produk Shaklee

Terdapat 3 cara untuk dapatkan produk Shaklee iaitu: –

i) Secara online di web Shaklee2U

ii) Secara belian terus di HQ Shaklee @ cawangan Shaklee yang berhampiran

iii) Secara penghantaran terus ke pintu rumah anda (COD) melalui Pengedar Shaklee.

 

Disini saya terangkan serba sedikit tentang cara-cara tersebut.

 

  1. SECARA ONLINE DI WEB SHAKLEE2U

Untuk makluman anda, anda boleh mendapatkan produk Shaklee secara online iaitu melalui lawan web shaklee2u. Laman web ini hanya boleh diakses oleh ahli Shaklee menggunakan ID yang telah diberikan.

Anda juga adalah digalakkan untuk membeli terus dari Shaklee HQ bagi memastikan ketulenan dan kesegaran produk Shaklee yang anda beli adalah terjamin. Selain itu, anda juga akan dapat produk yang 100% baru dan bukan dari stok yang lama.

Untuk urusan order, Shaklee HQ akan uruskan sehingga ke tangan penerima. Anda tidak perlu risau lagi kerana keselamatannya adalah terjamin.   Untuk sebarang pertanyaan atau soalan, anda boleh hubungi nombor yang tertera. Saya sedia membantu anda J

 

  1. SECARA BELIAN TERUS DI HQ SHAKLEE @ CAWANGAN SHAKLEE YANG BERHAMPIRAN

Bagi anda yang tak minat shopping online dan ada masa untuk walk-in terus ke HQ Shaklee atau cawangan Shaklee yang berdekatan.   FYI, Shaklee tidak menggunakan konsep agen @ stokis jadi anda boleh terus direct ke HQ Shaklee @ cawangan berhampiran atau berjumpa dengan Pengedar Sah Shaklee anda.

Terdapat 6 lokasi branch Shaklee seluruh negara iaitu Seberang Jaya, Pulau Pinang, Kota Kinabalu, Sabah, Johor Bahru, Ipoh, Kota Bharu, Sri Rampai dan sebuah HQ di KL. Kesemua 7 tempat yang anda boleh pilih untuk walk in. Tapi pastikan dulu waktu operasi dan alamatnya.

 

  1. SECARA PENGHANTARAN TERUS KE PINTU RUMAH ANDA (COD) @ ONLINE MELALUI PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH.

Kelebihan produk Shaklee adalah mempunyai ramai pengedar   iaitu ‘Shaklee Independent Distributor’. Ia juga tidak dipanggil agen atau stokis Shaklee. Pengedar Sah Shaklee berperanan untuk membantu pelanggan dari segi cara pemakanan dan penggunaan produk.

 

“Coaching oriented not selling oriented”.

 

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee Ipoh, Perak (hubungi saya: +60189537357).

 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak
Pengedar Shaklee Ipoh Perak Pengedar Vivix Shaklee Ipoh Perak Pengedar Youth Shaklee Ipoh Perak

Seterusnya, terangkan serba sedikit masalah anda dan saya akan consult anda terlebih dahulu berdasarkan masalah kesihatan yang anda hadapi. Apabila sudah jelas masalah anda, saya akan suggestkan produk terbaik yang sesuai dengan masalah anda.   Oleh itu, penting untuk anda beli produk dengan Pengedar Sah Shaklee supaya anda dapat apa yang terbaik untuk diri anda.

Selain itu, anda boleh request sama ada ingin membuat pembelian secara online atau cash on delivery (COD). Saya akan COD dikawasan Ipoh, Chemor, Meru, Klebang dan sekitarnya.

Jika secara online, kebiasaannya saya akan pos melalui GDEX, CityLink atau Pos Laju. Kebiasaannya akan sampai dalam masa 3-5 hari kecuali pada musim perayaan yang mana parcel pun bertambah dan akan mengambil masa lebih kurang 7-8 hari.

 

*** Kami di Shaklee bukan hanya menjual tetapi kami membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan yang anda hadapi.

 

*** Produk Shaklee yang dijual di Lazada sebenarnya tak dibenarkan dari segi undang-undang. Shaklee galakkan untuk beli melalui Pengedar Sah Shaklee supaya pelanggan mendapat khidmat nasihat dan panduan penggunaan produk.

 

Apa tunggu lagi, wasap saya sekarang untuk info yang menarik 🙂

Cara Order Produk Shaklee 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top